29 juni 2011, tidsinställt

saknar dig hjärtat mitt♥

20 juni 2011, tidsinställt

Hoppas ni har det bra mina söta läsare, egentligen ville jag bara göra ett inlägg för att bloggen inte skulle kännas så tom! Men jag måste faktiskt erkänna att jag saknar att vara hemma, & det är bara några dagar kvar. Nu ligger jag säkert & sover, solar eller kanske äter frukost? Who know.
Jordgubbar♥

17 juni 2011, tidsinställt

Resan bar av runt 7 & om jag får se in i framtiden så ska jag skriva hur jag tror dagen såg ut. Just nu sitter jag säkert på campingen i ullared. Har säkert shoppat en hel del, eller så kommer jag göra det imorgon - det vet varken jag eller någon annan. Något som står högt upp på listan är den rosa ipoden som jag såg där förra gången, endast 149 så jag hoppas den är kvar! & så vill jag även få med mig minst 2 jeans shorts hem :)

geisha ♥

Har pratat i telefon den senaste halvtimmen & innan det snackade jag med mormor en snabbis. Nu sitter jag och tömmer mina minneskort till systemkameran & äter geisha choklad, och snart ska systemkameran laddas! Strax ska jag ut till husbilen och packa in mina grejer. Funderar faktiskt på att göra några tidsinställda inlägg, låter det som en bra idé? ;-) Tror jag kör på det, hörs!

16 juli 2011

Nu sitter jag hemma igen, har varit en hårt dag i molkom när jag städat. Men som tur kom mollie och höll mig sällskap nästan hela tiden, fast jag tror ändå att hon & mami pratade mer ;o Iaf, nu försöker jag göra allt klart inför imorgon. Jag hoppas på att jag får en skön sovmorgon och inte behöver stressa med frukosten. Gör ett några inlägg senare plus det sista för denna månad. PUSS
nuet -.-'

varma koppen

Sitter med en stor kopp varma koppen och mår super bra. Säger godnatt nu för strax ska jag stänga av & lägga mig i sängen & kolla på tv med min nybäddade säng. Imorgon ska jag upp tidigt, ska träffa mollie en sväng. Eller hon kommer & håller mig sällskap i ett hus som jag ska hjälpa mami städa, eftersom mami har skadat foten så kommer jag in som en superhjälte/räddare i nöden. Ha en bra kväll!

mina planer i sommar

Jag ville att rebecca skulle skriva om hennes planer på sin blogg, & det slutade med att hon ville att jag skulle göra det också. Så nu ska jag skriva några punkter om vad jag ska göra. Jag har faktiskt inte planerat något speciellt men jag skriver lite random saker som jag vet att jag ska göra.
  • Liseberg
  • Ullared
  • Peters syster
  • Sunne vattenland/vattenpark
  • Tälta med någon mysig vid sjön
  • Sova över bar himmel
  • Vattenkrig
  • Bada & sola
  • Sena sommarkvällar
  • Grilla
  • Åka båt
  • Shoppa
  • Umgås med dom närmsta vännerna
  • Shoppa med malin, jonas & jennifer i örebro eller vad dom ville planera :D
  • Plocka blåbär, smultron osv

dagen i ord..

Jag är tillbaka, bättre humör & allt de där. Imorse grinade jag till oprah - idag igen. & idag handlade det om en familj som förlorade sina 3 barn i en trafikolycka (en lastbil körde in i bakänden på bilen, när dom 3 ungarna satt i baksätet) föräldrarna berättade att dom hade tänkt att ta självmord och massa grejer, men sen hände ett "mirakel" - dom fick trillingar osv...
Efter det fixade jag klart packningen & samt fixade lite käk. Har rätt nyss kommit hem från molkom där jag tog en glass & hämtade vår husbil.
I början på 2011 köpte jag en kalender/dagbok. Har läst igenom det jag skrev & fick faktiskt lite inspiraton, tror faktiskt jag ska börja skriva i den igen. Det är faktiskt jätte kul att läsa sånt när man blivit vuxen eller om några år.

15 juni 2011

Orkar inte blogga för tillfället, kommer tillbaka senare när humöret blivit bättre.

dagens outfit

Linne - Gina Tricot
Shorts - Hm
Mys outfit, ska strax byta om igen.

regn, regn & regn

Visst vädret var inte så kul men ibland måste jag faktiskt säga att det är riktigt mysigt att sitta inne och glo på film eller bara lyssna på musik. Nu är spotify igång och det bara ekar i högtalarna. Bäddat rent, hängt tvätten åt mami, gjort lunch och dammsugit har jag redan fixat. Nu är det bara en varm dusch kvar & samt fixa mig innan vi tar en sväng in till stan, skulle behöva köpa mig ett par jeans shorts och ett par nya solglasögon. Förlåt för super dåliga inlägg, har ingen fantasi alls. Lägger upp dagens outfit strax iaf! :)

dom 3 hetaste sommar glassarna!

Päronsplit♥ // Orginal twister♥ // Piggelin♥ (lite missfärgad på bilden)

14 juli 2011

Vaknade upp av tv som stått på sen i natt. Idag bjuder dagen på springtur, packning, duscha och göra mat åt la famila. Det är mycket som står på listan EFTER det så jag tror jag börjar med en rejäl frukost och sen ut på en springtur. & efter det väntas en varm dusch.
Nyvaken och allt

beck - advokaten

Sätter mig med världens bästa film serie, denna har jag inte sett så därför vill jag sätta på den med en gång! Imorgon kanske jag går ner till molkom och träffar mollie en sväng, kan dock inte så länge eftersom jag har planerat att åka in till stan med peter imorgon. Hörs hej


update: ut med luddis

Nyss käkat mat medans jag grinade med programet oprah. En kille (han är faktiskt rätt känd) berättade om sin barndom när han blev misshandlad, utnyttjad av blandannat hans pappa. Snart ska jag ut på en lång promenix med luddis därefter fortsätta packa.

Fint att min bikini underdel ligger mitt i allt, den är faktiskt inte så stor i verkligheten! :)


13 juni 2011

Sitter med en kopp te i näven och väntar att bra väder ska kika fram? Men jag har fullt upp att ta fram tvätt som ska tvättas och lägga den rena i bagen. Halva dagen bjuder på chillning och andra halvan ska jag rensa ogräs vid husen peter äger inne i molkom - pengar är aldrig fel!!


-

alla har en uppgift i livet, men jag har inte kommit på min än.

Vilken färg tycker ni är finast? Släng gärna in en kommentar!

 


nu är lilla felicia döpt!

Så söta tillsammans♥

skolavslutningen 10/5 - 2011

bästavän, du är bäst♥
3 bilder lånade av, http://mollanskrollan.blogg.se
Jag har massa fler, men jag sparar dom satt ni inte får se samma bilder om & om igen.

11 juni 2011

Vaknade nyss av att hundarna skällde. Så jag stack ner och tog den godaste frukosten på länge - mjölk, flingor och jordgubbar♥ Nu ska jag sätta mig och titta på tv ett tag, och vid två ska jag börja göra mig iordning för dopet.

mammas tårta är bäst

Hinner inte ladda upp bilder från avslutningen satt jag gör det imorgon. Bilderna tar sån tid, så imorgon innan jag åker ska jag ta tag i bilderna & uppdateringen. Förlåt, och tack för att ni håller ut :*


10 juni 2011

Internet har stulat igen. Ska fasen köpa eget modem snart, för det har blivit rätt retsamt.

Vaknade runt 8 halv 9 imorse, tog snabbt på mig klänningen och plattade håret. Efter några timmar kom malin som skulle göra iordning håret på mig osv. Vi hade bråttom men vi han precis i tid, efter 1 timme i kyran som bestod av framträdanden, tal av rektor och utdelning av betyg, då var vi äntligen klara och vi fick vårat efterlängtade sommarlov. Vi snabbade oss hem och fixade lite innan malin skulle åka till stan och kolla på jennifer (?). Jag och william satt och väntade på att izza och ivan skulle komma från göteborg, jag fick som vanligt ett jätte fint halsband, en ros och en godis påse. Dagen har inte hunnit längre, men har fått rätt mycket gjort ändå. Imorgon bär det av till kil på dop, eftersom jag fick en till tremänning för ungefär ½ år sen så ska jag träffa henne för första gången. Detta inlägg blev jätte krånligt, men håll ut - jag orkar inte skiva om.
Tjuvkik på en av bilderna sen skolavslutning 2011

9 juni 2011

Kom hem från en helt okej dag med skolan igen, idag var det dags för brännboll och innan det var det redovisning av fanasy berättelser! Wilma åkte med mig hem en stund, vi fick en glass av bengt - bussgubben. När vi klivit av bussen kom jag plötsligt på att jag inte hade någon nyckel med mig (!!!). Vi satt ute i ungefär 3 timmar och väntade på att någon skulle komma hem. Vi kollade på en beck film och målade naglarna inför morgondagen, och nyss åkte hon hem. Jenny f kommer strax och stannar här till imorgon då hon ska vidare till hagfors där någon tar examen! Men nu ska jag snabba mig in i duschen och sen göra några fler inlägg till er! :)
För någon dag sen hittade jag denna bilden på mig och marcus, och idag är det ett år sen jag och marcus satt i 5ornas klassrum - en dag innan skolavslutningen. Rätt ballt ;)


christina crimmie ♥♥♥♥

Min nya idol! Hennes röst är grym, hon är så jävla söt också! :) Tycker ni ska kolla in denna och alla andra covers hon har gjort. Jag är helt kär i hennes röst


skype med rebecca

Skypar med becci just nu, strax ska jag och mitt överdrivna lockiga hår (som ni kanske ser på bilden) sticka in i duschen. Sen ska jag fixa fram kläder inför imorgon då det är brännboll med högstadiet! Tv blir kvällen som vanligt. Puss

8 juni 2011

Idag bjöd dagen på heldag borta vid österängarna med klassen! Jag har haft en super trevlig dag, mycket skratt och har i stort sett haft ett leende på läpparna hela dagen. Massa aktiviteter, sol, grillning och massa goa personer är inte helt fel. Berättar inte mer om dagen.. ni får några bilder istället!
Marcus käkar brugare
Wilma och karolina
Mollie hämtar bullar!
Rebecca och mollie

till karå


7 juni 2011

Börjar med att säga, härlig dag!? Inte en tvekan. Hade emils vårcup hela dagen (kom & tänka på en sak, borde den inte heta emils sommarcup eller något istället?)
Vi avslutade den med ett härligt vattenkrig!
Därefter stack jag och några tjejooor vid namn karolina, cynthia, rebecca, jenny och bästis och badade. Vi blev kvar ett långt tag och några kort knäpptes. Jag och rebecca blev med jenny där vi låg på studusmatten och chillade och åt lite käk. pan pizza♥ - jag fick ta min i handen för precis när vi hade värmt den kom peter! Tack för en underbar dag, med underbara personer! :)

antuuuun

Var ner till byn en sväng och gjorde emilias bruur anton sällskap medans dom skulle göra något. Vi tog en glass och satt och prata vid preem en stund och sen skulle han och emilia hem. Förut hann jag sola i några timmar, så jag har faktiskt en liiiiten bikini bränna! Känns skönt, nu ska jag ta in shortsen jag ska ha imorgon och fixa med lite annat inför morgon dagen! Pussar och kramar från mig till er! (hahaahahaha)


hahahahaha!


nytt i garderoben

Fick ett par shorts av yui förut, tycker dom är jätte söta ^^ Dock nästan lite små (fast dom ser jätte stora ut på bildern!!) eftersom alla i thailand har så små stolekar hihi.


6 juni 2011

Gick upp för drygt 1½ timme sen, och under den tiden har jag inte hunnit så mycket. Har iaf varit på sjön en sväng, eftersom igår blåste vi upp min gummibåt som kommer vara min drog till sommaren♥ Försöker fixa lite kläder inför kommande dagar i veckan - aktiviteter tills fredag då är det avslutning! & en vecka efter avslutningen sticker jag upp till sundsvall och blir borta 2-3 veckor, härligt! :)


söndags myyys


jag älskar dig mollie ♥


brooke knows best

Kollat på brooke knows best en stund, innan det har jag varit ute och solat! Jag blir sagta men säkert mycket brunare. Just nu sitter jag bara och väntar på att jersey shore ska börja - 20 minuter kvar! :) Senare ska jag bara hitta på något, film eller kanske en spring tur i det härliga vädret!

5 juni 2011

Vaknade runt tio av att solen lyste i mina ögon, och strax ska jag ut och sätta mig i värmen! Men först ska jag ta en god frukost och sätta på mig bikinin. Senare ska jag göra iordning garderoben och ta en foto tur ute i skogen! Tumme upp

4 juni 2011

Dagarna har varit jätte bra, och kommer skriva mer detaljerat längre ner.
Fredagen bjöd på en snabbtur till mariebergskogen och sedan vidare till marknaden i molkom, gick med bästavän i några timmar & åkte sedan hem med malin och jonas. Jonas stack ut med hans fyrhjuling och jag och malin åkte till stranden och solade. Tog första doppet - 2 gånger! Vi tog en tur ner till molkom igen, in en snabbis på konsum och köpa grejer till en tacopaj efttersom vi hade sagt att vi skulle dygna med monopol! Idag bjöd dagen på andra grejer. Solade en sväng, fick bla en väldigt snygg bikinirand - inte fin alls. Jag och malin tog en sväng ner till marken igen, eftersom vi ville ha munkar och hon ville köpa en sån keps som jag har fast en svart. Vi drog därefter hem och jag satte mig och spelade kort med jonas. Nyss har jag, mami och willi haft en mini filmkväll med patrik 1,5 och madagaskar. Jag fortsätter kvällen med tv och andra mysigheter. 
- right now! -

rubriker är jobbiga

Andreas och steffi är här, vi har nyss grillat och shit, osv.. Men iallafall, imorgon är det molkoms marken och efter det drar jag med mormor hem till dom efter som mamma ska ut för första gånger på 4 år. Grattis! Måste passa bror, så de är därför jag hänger med. Malin och jonas är också där så vi skulle nog hitta på något. Men då vet ni varför om vi inte hörs av imorgon - lördag. 

2 juni 2011

Vaknade nyss ihopp mot att internet skulle funka lite bättre, men icke.Men jag hoppas på att jag kan få iväg detta inlägg iallafall. Just nu ligger jag och bror och kollar på barnprogram han ska snart få spela något spel på datorn. Men först ska jag äta frukost och sen hjälpa mamma med att städa huset efter som andreas och hans tjej från tyskland kommer idag. Vi får se om någo mer inlägg publiceras idag, annars så hör jag av mig imorgon! :)

före och efter

 


ny design!

Den nya designen är klar, så tryck på F5 om du inte ser den! :) Ska försöka gå ut med vovvis även om jag egentligen inte klarar av det, men vi får väl se hur jag gör. 

frukost

Nyss käkat frulle, världens godaste fil&musli - ren kärlek.
Vaknade igen runt 12 och nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på mtv spellista. Har gurglat (?) saltvatten för att få bort den hemska ont i halsen känslan, men den vill inte släppa. Ska strax sätta på en film eller något, vänta på att peter kommer hem och gör mat för har inget humör för att stå och vara kocken idag. Ska fixa färgerna på bloggen senare idag, känner att det blev lite väl svart. Pussar!


1 juni 2011

Inne i en ny månad nu då! Känns helt underbart, med bara 9 dagar till skolavslutning! :) Idag ska jag bara ta det lugnt satt jag kan gå på molkom marken med bästavän♥ Jag mår mycket bättre redan men det kanske är för att jag tagit typ 3 alvedon eller något. Jag hade iallfall orken att göra en läsare glad, fick ett mejl via msn mejlen, hon frågade om jag kunde lägga upp en bild med löshåret i,
here you are!
är trött, har påsar under ögonen så därför får ni ingen bild på hela facet.

RSS 2.0