stannar hemma imorgon

Ligger i sängen med jätte hög feber, så jag får inte gå till skolan imorgon - så jag missar dom 2 proven. Så när fan kommer jag hinna göra dom innan sommarlovet? Iaf, imorgon blir det runt 15-20 grader så jag hoppas att jag inte mår för dåligt för att vara ute en hel del under dagen. Om vi inte hörs något mer idag så - ha en bra fortsättning av dagen :*
sjuk, men glad ändå

31 maj 2011

Min dag har varit helt jävla sämst, jag har åkt på någon slags förkyldning eller något. Så hela dagen har jag varit sur, haft ont osv.. Skippade slöjden och bad mormor skjutsa mig hem, så nu har jag sovit enda sen jag kom hem runt 14.00. Har nyss fått i mig lite pulver mos, så nu står jag mig nog resten av dagen. Btw, fick hem min hårförlängning idag! :)

74% av sveriges befolkningen har flick / pojkvänner. Kopiera om du är helt jävla ensam.

5436580492_700de1e4e1_z_large


marcus snygga keps


30 maj 2011

Månaden är snart slut och det gillar vi! Hade SO förhöret sista lektionen och det gick faktiskt jätte bra, jag är faktiskt stolt att jag kunde svara på alla. Satte mig på bussen hem och passade bror tills nu.
Idag ska jag ta det lugnt och bara fixa lite inför familjeresan efter skolavslutningen (en vecka efter för att vara exakt). Tycker att jag borde fixa det satt jag inte börjar packa 2 dagar innan. 
Gårdagens facelook

jersey shore

jag saknar min baboooo!
Passar på att slänga in ett inlägg nu när det är paus. Ska kolla klart på jersey shore och sen ska jag faktiskt gå ut till våran älskade bubbel pool och mysa järnet! Sen ska jag fråga mami om hon har lust att kolla på en film eller något annat chill. Skiter i att plugga på SO:n har ju faktiskt hela skolansval på mig imorgon!

Nytt i garderoben

Jag och the familaaa åkte till bergvik en sväng, william fick en cykel för 800 och jag fick ett par skor och en tröja för typ 250 hahaha. Men iaf, jag har allt fixat inför skolavslutningen, nu har jag bara lite beslutsångest för vilket halsband jag ska ha.

29 maj 2011

Morsdag idag, och jag har gett mami ett fint paket med choklad! Världens bästa mamma ♥
Under dessa timmar jag varit vaken har jag bara fixat lite med tvätten, pluggat och varit i molkom och köpt glass. Nu ska jag strax öva in grejerna till So förhöret och sedan om jag hinner jag jag träna lite på NO:n.

grillat!

Grannarna kom över efter att vi hade grillat. Dom var här i några timmar och bara satt och snackade och planerade under sommaren 2011. Trevligt! Nu är jag jätte trött och ska strax krypa ner under täcket. Vet inte om jag orkar sätta på en film eller något, men mamma får väl komma in och stänga av om jag somnar. Ha en bra natt

happyface!

Ny duschad och jätte snygg. Yui, per och alex är här och har det trevligt. Bror och alex sitter där nere och har håkan bråkan på tv satt det ekar upp till mig. Fick även ett jätte gulligt armband av yui som hon köpt i thailand, ska ha det på skolavslutningen hade jag tänkt. Jag kan lägga upp en bild sen, tack så jätte mycket! :) Har fixat svaren till SO:n och nu gäller det bara att få in det i hjärnan, mitt minne är bra - men kort.


plugg & städning nu!

Blev en snabb tur till stan, hittade ett halsband men inga skor som passade till smyckena jag ska ha på skolavslutningen. Men ska förmodligen in till stan till helgen en snabbis, måste fråga malin om hon kan tänka sig följa med först.
Internet har krånglat hela dagen, så jag ska gå och plugga inför so provet/läxförhöret. Och sen ska jag gå ut och fota och bara ha det mysigt i det helt okej vädret.

28 maj 2011

Sitter och äter dagen frukost samtidigt som jag kollar lite smått på Funky monkey. Ska strax dra mig mot duschen och fixa lite myskläder, min förkyldning börjar komma igen. Ha en bra dag, så hörs vi senare!

godnatt i förtid

Efter en lång vecka kan jag säga att jag är helt slut! Energin börjar snabbt ta slut och jag känner hur ögonlocken blir tyngre för varje minut som går. Under den sista timmen satt jag nere vid sjön med min kamera plus popcorn, det var jätte mysigt att sitta och kolla på solnedgången - helt ensam. Men jag ska inte klaga, jag tar vara på tiden jag kan vara ensam och bara sitta och tänka,
det är faktiskt jätte mysigt.
Imorgon blir det nog en snabb tur in till the city, måste införskaffa mig lite inför skolavslutningen och sådär. Men allt kommer lösa sig det är jag säker på, och när vi väl snackar om kläder/annat inom mode så måste jag tack min älskade mamma som beställde mitt löshår idag! :) Ska fixa henne något fint på morsdag på söndag, har ni några tips på vad man kan ge/eller som ni ska ge? Pussar och kramar

27 maj 2011

Dagarna rullar på och fredag gick super snabbt. Tog bussen hem och hade en pratstund med matilda, vilket vi inte har haft på ungefär 1-2 månader.
Skulle åkt in till stan med m&m, men jag tror vi tar det imorgon istället eftersom han slutade så sent. Nu ska jag sätta på mina hörlurar och begrava mig i musik.


jag älskar dig mamma

jag älskar dig mami, utan dig är jag ingenting.
du har gjort mig till den jag är idag.

26 maj 2011

Orientering dom sista 2-4 timmarna, gick ju super bra eller vad säger du malin? Vi klarade faktiskt av 11 stycken utan att kolla på kartan, vadå kungar.
Efter att jag kom hem tog jag mat och tog en sväng ut med vovvis. Under dagen ska jag faktiskt bara ta det lugnt, glömde so mappen och säkert något mer, satt idag tar jag det lugnt! 

GE MIG!! <----


Webbich med wilmis

Hej på er! :) Har nyss kollat på film. Och nu blir det pluggning, webbich med wilmis och tv resten av kvällen! Bra onsdagskväll. Ska strax fixa ett till inlägg åt er, ni får klara er sålänge.

25 maj 2011

Dagen gick fort och det är jag tacksam för. Älskar onsdagar, slutar tidigt och inte så jobbiga lektioner. Idag ska jag fortsätta plugga och fixa en inköpslista. Nu ska jag titta på film, hörs ♥

Film och världens godaste choklad, kärlek

Instuderingsfrågor............

Tv och popcorn nu, tycker jag förtjänar lite extra :) Hah. Nu ska jag iallafall göra klart instuderingsfrågorna och sen är jag klar med både matten och no:n! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Pussar
Från nuet!

24 maj 2011

Mådde lika dåligt idag, värre. Men jag kämpar på resten av veckan, I think.
William är också sjuk så jag och han passade på att göra fruktsallad, och vaniljvisp! Satt fint i magen de kan jag lova. Idag ska jag greja lite med musik och plugg. Ungefär 6 dagar i skolan som vi har till arbete, dom andra går till aktiviteter osv.


Total blackout

Blir nu! Första gången jag ser det på tv5, så tänkte prova kolla en stund.
Handlar om personen som försöker övervinna sin rädsla i mörker,
som tex ta på spindlar osv..
Hörs imorgon puss på er!

23 maj 2011

Första dagen på veckan är avklarad, och jag blir allt sämre. Jag tog iallafall med mig no grejerna hem ifall det skulle vara så att jag stannar hemma imorgon. Nu ska jag sätta på en film och bara mysa undet täcket. Sen ska jag fixa lite med en ny header, känner att jag byter hela tiden men jag har sån ångest.
Kan gissa på en beck som vanligt.

Solsidan

Nu duschad och på lite bättre humör. Drar mig nog därför upp till skolan imorgon ändå, det är helt beroende på vad som händer imorgon. Nu är det iallafall solsidan, vilket jag redan sett.. MEN JAG TRÖTTNAR ALDRIG!


7 sanningar

1. Jag står min moster otroligt nära, hon är min syster och bästavän.
2. Så fort jag får pengar, spenderar jag dom.
3. Jag är beroende av programet Jersey Shore.
4. Beck filmerna, is the best♥
5. Jag har 2 bästavänner, dom andra är otroligt nära vänner.
6. Jag har svårt att visa känslor.
7. Jag biter på naglarna, men har nästan slutat.

22 maj 2011

Sitter och kollar på Älska mig, och den är snart slut. Sjut bra och sorlig film, den bästa jag sett på länge. Strax beger jag mig till duschen och sedan en tur till stan. Stannar nog hemma från skolan imorgon, mår inte bra alls. Pussar

NU!


21 maj 2011

Direkt när jag vaknade fick jag skynda mig och fixa mig osv, malin kom och hämtade mig, mami och william. Vi åkte upp till m&m och var där hela dagen.. Nyss har jag kommit hem och ska sätta på en beck film och göra sockerkakssmet. Smell you later baby

Anonym
om 13 maj 2011:
Fin blogg du har!
Vart har du köpt solglasögonen?
Dom var jättefina! :)

Stockholm, 19/5

Har jätte många fler, men varje bild tar typ 5 minuter eller något....

20 maj 2011

Gårdagens sthlms resa var helt klart värd buss timmarna! 
Dagen började med att mollie väckte mig vid 04.00, vi gick upp och fixade oss och var klara runt 05.00 då vi stack ner till skolans buss hållplats. Bussen kom 1½ timme efteråt då resan började.. Efter halva resan stannade vi i arbåga och stog en bensträcka och fick käxa osv. Vi åkte igenom sthlm och lämnade av 8:orna på rikstan och sedan lämnade de av oss. Vi gjorde det vi skulle göra inne på Naturhistoriska och resan bar hem igen. Ni fick en liten sammanfattning iallfall, bilderna kommer i nästa inlägg!
Idag var det svårt att komma upp från sängen, men jag klarade det. Lite senare under skoldagen piggnade jag till och spelade kotten/grenen/stenen och alla namn vi kom på det, med rebecca, karolina och malin. Dirket när jag kom hem somnade jag och nu har jag precis vaknat igen.
Bjuder på en bild från sthlm, resten kommer sen! :)

18 maj 2011

Hej på er kära läsare! :) Just nu sitter jag i mollies rum medans hon duschar. Under dagen har vi bara haft allmänt mysigt och sådär. Vi kom hem från konsum för kanske 2 timmar sen eller något där vi köpte fanta exotic♥, godis, risi frutti och tuggummi! Jag har nyss lagt fram kläderna och grejerna jag ska ha, satt allting är fixat iallafall. Kvällen består säkert av något mysigt, bara ligga och prata tills vi somnar tror jag..
Imorgon väcker klockan oss runt halv 5 - 5 för att sedan bege sig ner till skolan, och sedan en lång bussresa till sthlm. Så imorgon kommer jag hem runt 9 på kvällen, så förvänta er inte att något inlägg dyker upp. Men på fredag är jag tillbaka som vanligt igen. Men nu ska jag dra mig iväg, pussar!

Stänger av pga åskan!

Kommer sen, puss ♥

17 maj 2011

Helt okej dag, ont i huvudet vilket bror på vädret men annars helt okej.
Dagen fortsätter med mer packning och fixning för imorgon, och sedan ska jag gosa med min lilla busiga bror! :) Kort inlägg, men jag tycker att ni skulle få ett iaf! Kisses


'från helgen

Snygg tattoo!


Fixning & trixning!

Idag ska jag fixa allt inför Sthlms resan med klassen. Har lite beslutångest om vad jag ska ha på mig, så jag tänkte lägga ut en bild så får ni välja :) En sak som jag vet är bara att min jump in/fake one piece ska med, blir nog skönt att åka i den, och sedan byta om när man kommit fram. Ska faktiskt höra med wilma om hon också han ta sin! Twins, yao.
Nyss ringde någon Muhammed och frågade mig massa grejer, dålig mottagning så jag hörde inte så bra, men om han var ute efter något så lycka till!
ll!

16 maj 2011

Varför får inte vi också studiedag?! Nej, jag kom på det nu - molkoms skola suger. Iaf, nu sitter jag med marcus och malin. Vi ska strax ner till språkval. Kommer hem vid 3 - 4 någonting, så vi hörs då! Puss

Godnatt!

Kör på lite olika godnatt bilder, har ni märkt de? Hahaha. Har fixat allt inför imorgon! Nu väntar duschen och sedan teven. Hoppas ni får en super bra kväll så hörs vi mer imorgon! Massor av pussar och kramar :)

BRB, maaaaaaaaat!

Har precis fixat allt som var planerat idag, hann till och med städa hos kaninen. Nu har jag bara lite kvar i mitt rum och det ska jag fixa samtidigt som jag tittar på tv! Sedan har jag andra planer som att packa inför morgondagen då det är aktiviteter uppe på ip. Men nu ska jag faktiskt äta lunch, vilket jag inte gjort än.
random bild från fbanners.com

Skulle inte sitta fel med ett sånt objektiv


Svar på kommentar!

Anonym om JAAAAAAA!:
Vart har du köpt klänningen du har på dig i headern? :)
Svar: Den finns inte längre i butik, så därför tycker jag att det inte finns någon andledning att säga :)

15 maj 2011

Fick en helt okej sovmorgon till kvart över elva. Idag har jag inga planer, funderar på att städa rummet och sedan gå ut och sola om det blir varmt. Måste även försöka fixa något att ha på mig till Sthlm, för det börjar faktiskt dra ihop sig nu! :) Smell you later



JAAAAAAA!

Azerbaijan vann esc, och jag är jätte glad att eric inte vann :) nu säger jag godnatt för mig, en nöjd och glad sanna lägger sig och kollar på en film!

Godnatt

Drar mig till sängen där jag spenderar resten av kvällen/natten tillsammans med teven. Hoppas ni får en jätte bra kväll, älskar er!

Nytt och fräscht

Fixat lite små saker på bloggen nu. Nu är det bara lite färger och bakgrund som ska fixas! Nu fick ni även möjlighet att se min skolavslutningsklänning orkar faktiskt inte bry mig om det är någon som har en liknande, för tror faktiskt inte att min finns i butiklängre. Iallfall, nu känner jag att bloggen blir roligare att blogga på nu när det är nytt. Pussar

Bild från idag

Inspiration

I like it

14 maj 2011

Kom nyss hem. Kvällen/natten igår var jätte bra vi låt och kollade på film och pratade, vilket är en vana vid det här laget. Idag fotade vi varandra med min skolavslutningsklänning och med hennes gamla. Det var faktiskt jätte kul :) Nu har jag nyss tryckt i mig en macka medans jag väntar på att vi ska börja grilla.

Åker med malin...

Åker med malin till mormor&morfar nu. Stannar tills imorgon, dom har ju dator där så vi hörs nog! :)
Ha det jätte bra mina underbara läsare

13 maj 2011

Fredag den trettonde idag då, visste inte det förns slutet av dagen? Haha, tror inte på detta men iallafall. Direkt när jag kom hem tog jag på mig springskorna och tog en spingtur i skogen, och plötsligt kom jag in till ett förfallet hur där jag snokade runt. Sen har jag bara suttit i gräset med bra musik och en skvallertidning.
from a week ago

Lycklig

weheartit

12 maj 2011

Har precis kommit in, har varit ute och pratat i telefon till mina öron typ somnade. Jag har fixat lite annat stuff som ska vara klart imorgon också. Så härligt att man kan ta det lugnt resten av dagen eller snarare kvällen.
Just nu sitter jag och dricker min brava juice och laddar ner lite musik, vilket behövs till bussresan till sthlm på torsdag! Funderar faktiskt på om jag ska ladda ner lite filmer och sånt samtidigt också. 

Mobilblogg!

Kör en snabb uppdatering, just nu ligger jag och kollar på efterlyst och efter det jersey shore. Ovanligt? Nej, skulle inte tro det va :)Imorgon är det torsdag och gud vad veckan gått fort. Imorgon blir det skola som vanligt sen hem och sola, om det blir fint väder.. Någon som vet hur det ser ut för morgondagen? Men nu ska jag kolla klart, vi hörs imorgon!

Dålig update, kommer bli bättre framöver!

Ledsen för min dåliga update idag, har varit ute sen jag kom hem. Kom in för drygt 1 timme sedan och under den tiden har jag ätit, duschat och suttit här! Idag är mitt humör på topp, vet inte varför kanske vädret? Och såklart mina underbara vänner som varit i min närhet under dagen. Idrotten var faktiskt helt ok idag, första gången ute! :) Imorgon ska vi vara ute igen satt det kanske är bäst att fixa kläder och sådär... Ska även skicka iväg ett sms till mollie! Kram

11 maj 2011

Hej sötnosar! Just nu sitter jag i trappan upp till bilden. Mollie ligger i mitt knä, och ligger och pratar om allt :) Trevligt! Börjar om en halv timme och sen väntas 2 timmar lektion. G2G,vi hörs senare

Kom nyss in från...

Kom nyss in från solen! Har solat i 2, 5 timme nu, hur gött? Fått lite färg, och mer ska det bli. Nu sitter jag och fixar med bloggen och snart ska jag ut igen. Först ska jag packa för morgondagen och även ta en dusch. Brb!

Bjuder på en bild från, nyss

10 maj 2011

Blogg.se har krånglat ett bra tag nu! Men jag försöker slänga in ett inlägg nu - IGEN! Jag har nyss börjat fixa lite smått med bloggen, tagit bort alla inlägg och strax ska jag göra en ny design också. Funderar faktiskt på att byta bloggportal och sådär men är faktiskt ganska osäker...
Min dag har varit jätte bra! Men det är faktiskt alltid bra med min älskling mollie :) Ser fram emot resten av veckan också! Nu ska familjen äta kinamat♥ och bara mysa. Sen ska jag gå ut och fota, och tvn blir senare ikväll. Nu när jag inte bloggat på mer än en vecka kan jag verkligen säga att jag är på blogg humör. G2G, puss sålänge

RSS 2.0